Kaos i skidspåret! Mamma ramlar, Alma & Harry tävlar VLOGG

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!


Added by
13 Views
Alma, Harry, mamma Joanna och pappa Axel åker längdskidor och det blir kaos! Vi är Ford Ambassadörer och Ford sponsrar svenska skidlandslaget så vi har fått landslagsdräkter och blir coachade av proffset Anders Södergren. Vi har åkt längdskidor en gång tidigare och var usla. Den här gången börjar Alma och Harry tävla och bråka medan Joanna ramlar runt som Bambi på hal is. Vi åker på Kläppens Toppspår och lyckas ta oss till rastplatsen där vi grillar korv. Det går lite bättre på vägen tillbaka. Vi kör en Ford Kuga medan vi är i Sverige på jullovet och Axel är väldigt nöjd med bilen, vi tar den till Hotell Kurbits där Laura är med barnvakten. På kvällen äter vi middag med en kompisfamilj. Laura busar och barnen leker. Vi avslutar vloggen med att tacka för 400,000 prenumeranter. Vad skulle du vilja se för video på kanalen? Kommentera nedanför! Glöm inte att trycka tumme upp eller ner så att vi vet vad du tycker om den här videon.

The Swedish Family webbshop: https://www.theswedishfamily.net

The Swedish Family Instagram: https://www.instagram.com/the_swedish_family

KRAAAAM
_____

The Swedish Family är en familj som bor i Lissabon, Portugal. Lillasyster Laura är ett år, lillebror Harry 8 år, storasyster Alma är 10 år. Vi vloggar om vår vardag och älskar att resa.
________

The Swedish Family lives in Stockholm, the capital of Sweden. Baby sister Laura 1, little brother Harry 8, big sister Alma is 10. Daddy Axel is an engineer and mommy Joanna is a TV producer. We vlog about our daily life and love to travel.
Category
GOTLAND
Tags
The Swedish Family, Alma, Harry
Commenting disabled.