Van Grenada naar Bequia - Sailing Eva [102]

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Added by vindheim
101 Views
We klaren uit bij de douane van Grenada en zeilen naar Union Island. Onderweg levert Patrick een gevecht met een tonijn. Maar de tonijn wint, geholpen door een falend harnas dat aan de hengel zit. Van Union Island zeilen we naar de Tobago Cays, waar schildpadden en ander onderwaterleven onder de boot scharrelen. We nemen helaas afscheid van Kim en Vincent van de Heron en van Bart en Kim van Tranquillity. Dan zeilen we door naar Bequia waar de volgende uitdaging ons wacht.

Jarenlang heb ik ervan gedroomd om zeilend te gaan waar de wind me brengt. In 2020 was het dan eindelijk zover en heb ik samen met Felia een prachtige reis gemaakt naar Scandinavië en de Baltische staten. Onze Eva, een Atlantic 43 uit 2007, is een aluminium zeiljacht met hefkiel en gebouwd en uitgerust voor reizen naar plaatsen die net achter de horizon liggen. Vanaf 2021 vaar ik met wisselende bemanning zuidwaarts.

Ik vind het leuk om onze avonturen met jullie te delen. Dat doe ik zowel via YouTube, als ook via andere social media en natuurlijk onze website.

Wil je meer over onze Eva of haar bemanning weten of wil je de reis volgen, kijk dan op onze website https://sailingeva.com/
Facebook: https://www.facebook.com/evasailingeva/
Instagram: https://www.instagram.com/evasailingeva/

Warme zeilersgroet, Ben

Music
https://www.bensound.com/royalty-free-music
https://www.epidemicsound.com
Category
ATLANTIC ROAD
Commenting disabled.